2014-FL-HAA-Haardhout

prestaties van de schaatsspetters 2014-2014

Seizoen 2014-2015 in vogelvlucht alle prestaties oprij!! 

Mariska na haar wist op NK Natuurijs

VIDEO: Reactie van Mariska Huisman na het KPN NK marathon op natuurijs voor vrouwen, dat zij op haar naam schreef op het Veluwemeer bij Elburg.

Huisman sprint naar natuurijstitel

VIDEO De slotfase van het KPN NK marathonschaatsen op natuurijs voor vrouwen. De titel ging naar Mariska Huisman, die de favorietenrol waarmaakte.

Cupwinnares Mariska: 'Ik ben constant'

VIDEO Zaterdagavond 21 januari wint Mariska Huisman de KPN Marathon Cup 2012-2013. Ondanks het feit dat ze twee wedstrijden moest laten gaan vanwege World Cup verplichtingen op de mass start, kwam de eindzege niet in gevaar.

5e Marathoncup (10-11-12) in Thialf Heerenveen

VIDEO Zaterdagavond 10 november 2012 werd in Thialf schaatsstadion in Heerenveen de 5e marathoncup gereden. Ook de dames van Schaatsspetters waren goed vertegenwoordigd.

Spigt: "Rijden moest ik, rijden"

VIDEO Een reactie van Yvonne Spigt na het behalen van de Nederlandse titel marathonschaatsen op natuurijs 2012. Spigt ontsnapte op tien kilometer van de finish en dacht toe alleen maar "rijden, gewoon rijden".

NK marathon: hard schaatsen, maar ook gezellig

VIDEO Drukte vandaag bij het Nederlands Kampioenschap marathonschaatsen. De toeschouwers kwamen natuurlijk voor de hardrijdende mannen en vrouwen op de schaats naar de Belterwiede, maar toch ook vaak voor de gezelligheid.

NK natuurijs 2012: vrouwen

VIDEO Een samenvatting van het Nederlands kampioenschap marathonschaatsen op natuurijs voor vrouwen in 2012.