BR1C8417

Venhuizen

Het laatste nieuws >>

Het is alweer een tijd terug een wedstrijd dicht bij huis. Het is de eerste keer dat deze wedstrijd wordt georganiseerd en aan de organisatie zal het niet liggen. Alles is goed georganiseerd. Een mooie ronde van 3,25 km, de modder van de bloemkool boeren ligt nog op de weg. Gelukkig hebben we er niet heel veel hinder van. De zon schijnt en er staat een lekker windje dus wat willen we nog meer.
Als eerst rijden we een tijdrit over 1 volle ronde 3,3 kilometer. Hier eindigt Mariska in een mooie tijd als tweede achter Elma, Lisa werd 4 en ik 5 en Jane 11.

Zodra we weer bij de sporthal komen is de tafel gedekt en kunnen we met het hele damespeloton aanschuiven voor een lekkere pastamaaltijd. Toch bijzonder maar vooral gezellig om zo met zijn allen tussen de wedstrijd door aan tafel te zitten.

Na het eten is het weer opladen, want er moet nog een marathon gereden worden over 30 km. Ook Lisanne Soemanta is nu van de partij. Voor haar is het haar eerste skeelerwedstrijd.
Lisanne laat zich meteen goed van voren zien, want zodra ik naar voren wil schuiven in het peloton kan ik bij haar een mooi plekje voorin krijgen. Het is een mooie koers. Er wordt lekker gereden. Het is jammer dat ik niet in goede vorm verkeer vandaag, en zie dat het niet alleen bij mij is maar ook bij Mariska. Bij de laatste ronde moet ik het peloton laten lopen en wordt 7de. Lisa wordt 3de,Mariska 5de, Jane 10e en Lisanne 14e.

 

Yvonne was niet in haar beste vorm omdat zij in Staphorst flink onderuit was gegaan en toen er net een korstje op de wond kwam viel zij nog eens in een training. Alle wonden weer open en zelfs nog groter.. au au.. Lopen en zitten gaat moeilijk maar een skeeler wedstrijd in de buurt missen wilde Yvonne natuurlijk niet. De bikKel!

 

Laatst vernieuwd: 13 Jul 2014

Terug