BR1C8417

Ploegenpresentatie

Het laatste nieuws >>

Het hele team compleet, voor het eerst dit jaar. Francesca was speciaal voor de ploegenvoorstelling uit Rome naar Nederland gevlogen. Ja, dan is het natuurlijk toch aan ons om er echt weer een spektakel van te maken. 

Rembrandt was er al dagen mee bezig, wat kunnen we dit jaar weer voor moois bedenken..
In het nieuwe bedrijfspand van aannemingsbedrijf de Jong werd een touw gespannen van de ene naar de andere kant van de hal. De schaatsspetters zouden een voor een naar beneden komen tokkelen....., wat een idee!! Alleen de voorpret was al fantastisch.
 
Een nieuw sponsorshirt, nieuwe schoenen, en nog meer nieuwe schoenen, haartjes in de plooi en allemaal even lachen voor de camera. Eerst ieder apart en later met het hele team in de wieken van de molen. Alle nieuwe teamfoto's komen natuurlijk op de site...
 
Rick Vendel had weer heerlijk uitgepakt met verrukkelijke salades, satee, fruit en nog meer lekkers. 
De tokkelbaan werd nog een keer getest en toen kwamen de eerste genodigden al binnen stromen...
 
 
Wat een mensen, wat fantastisch dat jullie er allemaal waren! Het was gezellig en iedereen was druk aan het kletsen, zo konden de schaatssters er stiekem tussenuit piepen om zich voor te bereiden op hun afdaling.
 
 
  
 
Het mountainbike filmpje werd op grootbeeldscherm gedraaid, alle gezichten waren op het doek gericht... en daar was het opkomst lied: Eye of the tiger.........whoehoe........de eerste spetter kwam al aan geroetst.. Jannes Mulder maakte er weer een geweldige show van, met mooie anekdotes en woord spelingen.. het was lachen gieren brullen tot iedereen was voorgesteld!
 
De tap ging open en de hapjes kwamen langs, een super gezellige avond volgde.....
 
Iedereen bedankt voor de medewerking en voor de aanwezigheid, wij hebben er weer van genoten!! 

Laatst vernieuwd: 08 Oct 2013

Terug