BR1C8417

Inzell

Het laatste nieuws >>

Na een geslaagde ploegenpresentatie, waarbij we gelukkig weer met beide benen op de grond eindigden, stond het volgende avontuur alweer op ons te wachten. Met een bus vol mountainbikes en rijkelijk gesmeerde broodjes vertrokken de Schaatsspetters zaterdagochtend in alle vroegte vanuit West-Graftdijk, om tegen de avond in het pittoreske Inzell te arriveren. De eerste ijstraining op zondag verliep nog enigszins onwennig, maar al gauw reed de Schaatsspetters trein als een geoliede machine in de rondte. Ook op de mountainbikes waren de meiden niet te houden. Arjan van der Kieft leidde ons naar de mooiste plekjes van Inzell. Yvonne ontpopte zich tot ware klimgeit en ook Lisanne Buurman kreeg na het rondje Schoorl schik in het afdalen. 

Tijd voor ontspanning was er uiteraard ook. Favoriet deze week was het spel 30seconds, waar de karige topografische kennis van de meiden eens te meer pijnlijk duidelijk werd. Gerrit daarentegen, bleek verrassend kalm te kunnen blijven, wat uiteindelijk leidde tot een 2-1 overwinning voor de BOHH formatie. 
Verder moesten natuurlijk ook de plaatselijke lekkernijen geproefd worden. Op basis van eigen ervaring kunnen wij mededelen dat de Duitse käsekucken geen daverend succes zijn. De wafels daarentegen zijn absoluut wel een aanrader. Gerrit had het daarnaast ook constant over "tosti-gücken", maar wat hij daar precies mee bedoelde blijft voor ons ook een raadsel...

Aan het einde van de week stond er nog een langebaan wedstrijd op het programma. De meiden klaagden over zere benen, maar gelukkig was daar onze Ruben (Konijn, Fysio) om de beentjes even los te masseren. Het was flink afzien op de massage tafel maar uiteindelijk leverde het wel 6 persoonlijke records op (van de 7)!  Zaterdagavond was het feest want onze Cindy werd weer een jaartje ouder/sneller/sterker/slimmer. Met heerlijke pannenkoeken sloten we de week met elkaar af. Een week vol goede trainingen, veel lol en een mooi einde met een regenval aan pr's. Kortom: wat waren we uit hè!

Komende zaterdag staat de eerste marathon op het programma in Amsterdam, waar wij dan ook (alhoewel niet 100% compleet) gebrand aan de start zullen staan, dit wordt weer een spetterend seizoen!

 

   

Laatst vernieuwd: 08 Oct 2013

Terug