BR1C8470

Haardhout.com

Het laatste nieuws >>

 Haardhout.com sponsor 'ploeg Huisman'

schaatsen.nl 11-09-2014 12:10
Haardhout.com zal tijdens het komende marathonseizoen fungeren als hoofdsponsor van de ploeg die de afgelopen drie jaren bekend stond als Beteropenhaardhout.nl (BOHH).

Mariska Huisman | Foto: Neeke Smit

Mariska Huisman | Foto: Neeke Smit
Het Emmeloordse bedrijf gaat door met dezelfde rijdsters als afgelopen seizoen. Daarmee gaat de wens van Mariska Huisman, Lisa van der Geest, Cindy Vergeer en Lisanne Soemanta in vervulling. De schaatssters gaven na het afhaken van BOHH aan bij elkaar te willen blijven. Ook Gerrit Bakker blijft in zijn rol als ploegleider behouden voor het team.
De afgelopen drie seizoenen groeide BOHH uit tot een begrip in het marathonpeloton. De rijdsters sleepten diverse prijzen in de wacht. Zo werd Huisman onder meer eerste in het eindklassement van de KPN Marathon Cup, pakte ze de Nederlandse titels op kunst- én natuurijs en won ze twee keer het ONK op de Weissensee.
Het succes van de afgelopen jaren is een van de redenen waarom Haardhout.com de ploeg gaat sponsoren. Daarnaast geeft men aan een voorliefde voor de sport te hebben en blij te zijn met de professionele organisatie die het overkoepelende Schaatsspetters, waar ook het team Steigerplank.com onder valt, is.
 
Wij zijn erg blij dat er een hoofdsponsor is voor het nieuwe schaatsseizoen!
Zonder sponsoren is het heel moeilijk om onze sport op dit niveau te beoefenen.
Wilt u ook deel uitmaken van ons team, een stapje hoger op doen en samen succes delen? 
Neem dan contact met ons via schaatsspetters(at)hotmail(dot)com

Laatst vernieuwd: 11 Sep 2014

Terug