2014-Inzell-Haard-MariskaHuisman1

Beteropenhaardhout.nl stopt als sponsor

Het laatste nieuws >>
Beteropenhaardhout.nl stopt sponsoring
schaatsen.nl Door Eric Korver22-02-2014 16:30
De marathonploeg rond Mariska Huisman moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. De huidige sponsor Beteropenhaardhout.nl heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen. Het bedrijf was dan drie jaar verbonden aan de schaatsploeg.

Mariska Huisman | Foto: Neeke Smit

Mariska Huisman | Foto: Neeke Smit
In die drie seizoenen werd Beteropenhaardhout.nl een begrip in het marathonpeloton, dat de ploeg ook wel kende als 'BOHH'. De rijdsters grossierden in die periode in prijzen. Huisman zelf won naast het klassement van de KPN Marathon Cup ook een reeks wedstrijden. Ze werd met de steun van ploeggenotes Cindy Vergeer en Lisanne Soemanta zowel Nederlands kampioene op kunstijs als op natuurijs en daarnaast ook nog twee keer Open Nederlands kampioene op de Weissensee.
Lisa van der Geest boekte dit seizoen haar eerste zege in het pak van Beteropenhaardhout.nl. Zij leidt bovendien in het jongerenklassement van de Marathon Cup, waarin Huisman nog kansrijk is voor de eindzege. Huisman kan daarnaast ook nog de KPN Grand Prix op natuurijs winnen, nadat ze afgelopen week zegevierde in Zweden. Op de langebaan won Huisman tot slot twee keer de mass-start tijdens de internationale Worldcups.
Samen door
De erelijst van de ploeg is dus omvangrijk en daarom is het verklaarbaar dat de vrouwen hebben uitgesproken volgend seizoen graag met elkaar te willen blijven rijden, maar dan onder de vlag van een nieuwe sponsor.
Het management van de ploeg heeft er alle vertrouwen in dat die nieuwe sponsor binnen afzienbare tijd zal worden gevonden. "Met deze ploeg hebben we in de afgelopen jaren alle hoofdprijzen binnengesleept en dat is steeds een garantie geweest voor veel en goede publiciteit. Het is een ploeg met uitstraling. Een mooier uithangbord kan een sponsor niet wensen", stelt het management.
 
meer schaatsnieuws vindt u op www.schaatsen.nl 

Laatst vernieuwd: 23 Feb 2014

Terug